Za sada po planu

Izvor: RTS, 28.Feb.2012, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sada po planu

Prva provera reprezentacije Srbije u novoj godini teče po planu. "Orlovi" protiv Jermenije drže konce igre u svojim nogama i posle prvog poluvremena imaju prednost od 2:0. Golove postigli Kuzmanović u 15. i Ivanović u 30. minutu. Direktan prenos utakmice pratite na Prvom programu RTS-a.

Srbija će početi meč u sastavu: Kahriman, Kolarov, Rajković, Subotić, Ivanović, Petrović, Ninković, Kuzmanović, Tošić, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Janković, Lazar Marković.

Selektor Radovan Ćurčić imao je problema pri sastavljanju spiska najboljih, jer su povrede iz stroja izbacile mnoge kandidate, a poslednji u nizu bio je napadač Dejan Lekić. Uz konsultacije sa selektorom mlade reprezentacije nađeno je rešenje i povređenog Lekića zameniće Stefan Šćepović.

Iako će na teren istrčati znatno podmlađen sastav, posle duge pauze u reprezentaciju Srbije ponovo su pozvani golman Partizana Vladimir Stojković, odbrambeni fudbaler Udinezea Dušan Basta, veziste Ajaksa Miralem Sulejmani i Groningena Dušan Tadić.

Ćurčić je istakao da su novi igrači u reprezentaciji postavili neke standarde u mladoj reprezentaciji i svojim klubovima i da su zato dobili poziv.

"Mislim da će posle ove dve utakmice javnost u Srbiji dobiti bolju sliku o reprezentaciji i videti u kom smeru želimo da se razvijamo."

U drugom meču, koji se igra 29. februara, sastajemo se sa reprezentacijom domaćina Kipra. Oba meča gledaćete u direktnom prenosu RTS-a.

Srbija - Jermenija 2:0

Srbija će početi meč u sastavu: Kahriman, Kolarov, Rajković, Subotić, Ivanović, Petrović, Ninković, Kuzmanović, Tošić, Janković, Lazar Marković.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orlovi dobili rezultat – 2:0, igra još uvek loša (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Feb.2012

Srbija je slavila pobedu u prvom meču u 2012. godini. Orlovi su u Limasolu bili bolji od Jermenije - 2:0 (2:0). Igra naše selekcije nije bila preterano kvalitetna, a do pobede protiv izuzetno podmlađenog sastava Jermenije došli su, slobodno se može reći, „na iskustvo”.. Vršilac dužnosti...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Kuzmanović i Ivanović raširili krila "orlovima" na Kipru

Izvor: Blic, 28.Feb.2012

Na prvom meču u 2012. godini fudbalska reprezentacija Srbije uspela je da trijumfuje, pošto je u prvom meču na turniru na Kipru bila bolja od Jermenije sa 2:0. Strelci za "orlove" bili su Zdravko Kuzmanović i Branislav Ivanović..Naša reprezentacija uspešno je startovala na turniru u Kipru i ujedno...

Nastavak na Blic...

Ćurčić spremio potpuno novi tim za Kiprane (15č)

Izvor: Utakmica.rs, 29.Feb.2012, 08:52

Utisci sa prve utakmice protiv Jermenije još se nisu slegli, a reprezentaciju Srbije već u 15 časova očekuje novi meč protiv Kipra. Za ovaj duel vršilac dužnosti selektora Radovan Ćurčić, pripremio je potpuno novi tim, a prednost su sada...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.