Ćurčić spremio potpuno novi tim za Kiprane (15č)

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Feb.2012, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić spremio potpuno novi tim za Kiprane (15č)

Utisci sa prve utakmice protiv Jermenije još se nisu slegli, a reprezentaciju Srbije već u 15 časova očekuje novi meč protiv Kipra.

Za ovaj duel vršilac dužnosti selektora Radovan Ćurčić, pripremio je potpuno novi tim, a prednost su sada dobili igrači koji su obaveze u klubovima imali u nedelju.
Odbranu će predvoditi Neven Subotić. Umesto Kolarova, šansu će na levom beku dobiti Ivan Obradović dok će kraj desne aut–linije „špartati“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pavle Ninkov.
U istoj formaciji, kao i protiv Jermenije, ali sa Milanom Jovanovićem kao najisturenijim igračem, Ćurčić će pokušati da dobije meč protiv Kipra.
Na sredini terena će, takođe, biti nekih promena, ali će šansu dobiti i igrači koji su igrali protiv Jermenije.
Uvek smo igrali bolji fudbal protiv jačih reprezentacija, nego ovih slabijih. Moramo ozbiljno da shvatimo i drugog rivala. Očekujem težak meč sa Kipranima, iako znamo da smo kvalitetniji od njih. Ako dobijemo ovu utakmicu biće to dobar predznak za ono što nas očekuje u kvalifikacijama. U maju i junu imamo teže utakmice, tako da je i bolje što smo sad krenuli sa slabijim rivalima – ističe Zdravko Kuzmanović.
Pet pobeda u pet mečeva
Do sada su se Kiprani sa našom selekcijom sastajali pet puta i skor je u svim utakmicama bio isti, odnosno uvek su slavili naši reprezentativci, a gol razlika je 16:1.
Poslednji put dve selekcije igrale su pre tri godine i tada su slavili Orlovi sa 2:0.
Od sadašnjeg igračkog kadra na pomenutoj utakmici igrali su: Stojković, Ivanović, Obradović, Janković, Sulejmani, Jovanović, Kuzmanović, Zoran Tošić i Kolarov.
Golove za Srbiju postigli su Lazović i Jovanović.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.