Vidić na terenu tek oko Nove godine

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2012, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić na terenu tek oko Nove godine

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić neće igrati do kraja 2012. godine, saopštio je klub sa "Old Traforda" na svojoj zvaničnoj internet prezentaciji.

Koleno još nije izlečeno - Nemanja Vidić

Najbolji srpski fudbaler bio je ove nedelje u Beogradu, na svečanoj premijeri filma "Artiljero“ čiji je jedan od junaka.

 

Vidić će morati na još jednu operaciju, da bi trajno otklonio probleme sa ligamentima kolena, zarađene u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ligi šampiona protiv Bazela prošlog decembra. Posle te povrede Vidić je van terena bio devet meseci.

 

"Kada je Vidić u pitanju, mislim da je realno da ga vidimo na terenu tek na kraju decembra, možda oko Božića”, rekao je menadžer ekipe Ser Aleks Ferguson na konferenciji za medije dan pred meč sa Arsenalom u Premijer ligi.

 

Povreda kapitena produbljuje probleme Junajteda sa defanzivcima, s obzirom da reprezentativci Kris Smoling i Fil Džons još nisu igrali ove sezone.

 
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.