Ukinuta presuda Darijanu Musiću za ubistvo Vladislave Červenko

Izvor: Press, 10.Feb.2014, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinuta presuda Darijanu Musiću za ubistvo Vladislave Červenko

Apelacioni sud u Novom Sadu je usvojio žalbe branilaca, pa će Musiću ponovo biti suđeno pred Višim sudom. Do donešenja nove presude Musić će biti u pritvoru.
Darijan Musić (26) osuđen je u julu prošle godine u Višem sudu u Novom Sadu na 35 godina zatvora zbog ubistva novosadske manekenke Vladislave Červenko.

 
Darijan Musić se inače tokom policijske potrage za njim oglasio Fejsbuk postom uznemirujuće sadržine.
Musić >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je, pišući samo velikim slovima, priznao da je ubio svoju devojku jer ga je "varala sa kojekime dok je bio u zatvoru" i u monstruoznom tonu tvrdi da mu nije bio cilj da ona umre ("saučešće porodici, nisam hteo, jbg"). Musić u poruci izražava ljubav prema mrtvom telu Vladislave Červenko i najavljuje da će se ubiti.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Facebook

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubici manekenke ukinuta presuda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2014

Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo je presudu Višeg suda protiv Darijana Musića, koji je prošle godine, zbog ubistva Vladislave Čevenko, osuđen na 35 godina zatvora. Porodica ubijene Vladislave Červenko najavila je da će u sutra u 10 sati protestovati pred novosadskim sudom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Apelacioni sud ukinuo presudu O. J. Simpsonu

Izvor: Njuz.net, 10.Feb.2014

O.J. Simpson potražio pravdu pred srpskim Apelacionim sudom zbog njegove reputacije.. BEOGRAD, 10. februar 2014, (Njuz) – Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu čuvenom bivšem igraču američkog fudbala O. J. Simpsonu, koji je 2007. godine uhapšen i osuđen na 33 godine zatvora zbog više...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.