Ski putno osiguranje

Izvor: S media, 24.Dec.2010, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ski putno osiguranje

"Unika" (UNIQA) osiguranje je kreiralo novu polisu Ski putnog osiguranja, koje pokriva strandardne slučajeve koji zahtevaju hitnu medicinsku pomoć u inostranstvu, ali i lekarsku pomoć na ski stazi, prevoz helikopterom od ski staze do bolnice i druge usluge.

U saopštenju tog osiguranja navodi se da postoji više opcija putnog osiguranja koje pružaju različite visine pokrića, od 15.000 evra do 40.000 evra. U zavisnosti od izbora, plaća se i različita premija osiguranja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koja se, ukoliko klijent želi da uplati ski rizik, dodatno uvećava.

Ukoliko se osiguranik odluči za standardan paket osiguranja sa pokrićem do 30.000 evra, potrebno je da na ime osiguranja izdvoji oko jedan evro dnevno tokom boravka u inostranstvu.

Jahorina vraća "stari sjaj"

Putno osiguranje pored standardnih medicinskih usluga, pokriva i troškove lekova koje prepiše lekar, kliničko lečenje zdravstveno priznatim metodama, troškove prevoza priznatih službi za hitnu pomoć i drugo.

Ekskluziv paket putnog osiguranja, pored već navedenih standardnih, može da obuhvati i dodatno pokriće troškova, kao što su pratilac deteta, prevodilac ili advokat u inostranstvu, gubitak-kradja i pronalaženje prtljaga, otkazivanje leta, poseta bliske osobe i drugo.

Tanjug

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

24.12.2010 ::: Nova polisa UNIQA Ski putnog osiguranja

Izvor: AutoMagazin, 24.Dec.2010

Zimska skijaška sezona je na pomolu. Za sve građane Srbije koji planiraju da novogodišnje praznike provedu u inostranstvu, UNIQA osiguranje je kreirala novu polisu Ski putnog osiguranja namenjenu svim ljubiteljima zimskih sportova..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.