Samoubice ne sprečava ni Nova godina

Izvor: Mondo, 01.Jan.2013, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samoubice ne sprečava ni Nova godina

Jedna osoba je tokom novogodišnje noći u Novom Sadu pokušala da se zapali a u Banji Koviljači čovek doček nove godine okončao skokom sa trećeg sprata.

Novosadski samoubica sada se nalazi u Urgentnom centru sa opekotinama opasnim po život, saopštio je Klinički centar Vojvodine.

Šef smene Vatrogasno spasilačke brigade Novi Sad Igor Adam potvrdio je za Radioteleviziju Vojvodine da je jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lice pokušalo samospaljivanje i da se polilo benzinom, ali je, kako je rekao, "slučaj rešen pre našeg dolaska".

Samoubica iz Banje Koviljače je I.S. (19) iz naselja Runjani u Loznici. On je sinoć, na privatnoj zabavi u Banji Koviljači, iz nepoznatog razloga svojevoljno skočio sa trećeg sprata i preminuo na licu mesta.

Istražni sudija Višeg suda u Šapcu Živadin Lazić, koji se sinoć našao na licu mesta i utvrdio smrtni ishod, je naveo da nije poznat razlog iz kog se mladić odlučio da skoči iz stana u jednoj od tamošnjih zgrada, u kojoj je grupa mladih pravila žurku, i dodao da je društvo sa kojim je I.S. bio reklo na licu mesta da je ranije te večeri uspelo da spreči jedan njegov pokušaj skoka.

U Policijskoj upravi u Šapcu, nadležnoj i za područje Loznice, potvrđeno je Tanjugu da je I.S. izvršio samoubistvo u noći između 31. decembra i 1. januara, u dva sata i 50 minuta i da su sudija Lazić i loznička policija izlazili na lice mesta kako bi izvršili uviđaj.

(MONDO, ilustracija: Guliver/Getty Images)
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pokušao da se zapali benzinom

Izvor: Blic, 01.Jan.2013

Jedna osoba je tokom novogodišnje noći u Novom Sadu pokušala da se zapali i nalazi se u Urgentnom centru sa opekotinama opasnim po život, saopštio je Klinički centar Vojvodine...Šef smene Vatrogasno spasilačke brigade Novi Sad Igor Adam potvrdio je za Radioteleviziju Vojvodine da je jedno lice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.