Izvor: Vostok.rs, 31.Dec.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski lideri će Novu godinu dočekati s porodicama

31.12.2011. -

Predsednik Rusije Dmitrij Medvedev će Novu godinu dočekati s porodicom, javila je njegov portparol Natalija Timakova. Podsetila je da šef države ima 16-godišnjeg sina, kome Medvedev namerava da posveti najveću moguću pažnju za vreme praznika.

Šef države namereva da, zajedno sa svim Rusima, gleda svoj novogodišnji govor na televiziji. Prema njegovim rečima, uvek doživljava "složene emocije” kada se seti snimanja govora i uporedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << ga sa rezultatom.

Premijer Vladimir Putin takođe namerava da novogodišnju noć provede s porodicom. Ispričao je novinarima da je za rodbinu i drage osobe pripremio skromne poklone, javlja ITAR-TASS.

Izvor: Golos Rossii
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin poželeo prosperitet svim Rusima bez obzira na njihove političke stavove

Izvor: Vostok.rs, 31.Dec.2011

31.12.2011. -..Premijer Vladimir Putin je čestitao Rusima Novu godinu. Prema njegovim rečima najbitniji je prosperitet, bez obzira na političke i ekonomske događaje..."Bez obzira na političke stavove, i onima koji su simpatizeri levičarskih snaga i onima koji su desno, gore, dole, kako god, dakle,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.