Putin poslao ministra energetike da čeka Novu godinu bez struje

Izvor: Press, 03.Jan.2011, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin poslao ministra energetike da čeka Novu godinu bez struje

Ruski premijer Vladimir Putin poslao je ministra energetike Sergeja Šmatka i guvernera Borisa Gromova da dočekaju Novu godinu u moskovskom regionu koji je ostao bez električne energije poslednjih dana prošle godine zbog ledene kiše. Gromov je, naime, obećao ljudima da će dobiti struju do 31. decembra u 18 sati. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Međutim, obećanje se izjalovilo, tako da su mnogi zbog vetra i snega za doček bili u mraku.- Ako nisi bio siguran, nije trebalo ni da obećavaš. Čak 35 sela sa oko 4.000 stanovnika ostalo je bez struje. Idite kod njih i s njima proslavite Novu godinu - kaznio je Putin ministra i guvernera.
Gromov se izvinio stanovnicima koji su ostali bez struje. Bio je u selima Kurovo i Akatovo dok je Šmatko posetio selo Kutjino.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.