Novogodišnji paketići

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji paketići

Uvek nasmejani Nikola Jovanović, 11-godišnji dečak iz Beograda, koji je uličnom prodajom svojih crteža podupirao više nego skroman budžet svoje majke Snežane, dobio je svoj prvi novogodišnji paketić u prostorijama beogradskog dopisništva "Vesti", a koji mu je s puno ljubavi spakovala i poslala naša humana zemljakinja 57-godišnja Vera Lotrijan Jovanov iz Badena, rodom iz Ilinđa kod Vršca. I to dan uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nove godine.

I zaslužio je, jer kako kaže, popravio je ocene u školi, a sada svoje šarene crteže prodaje na humanitarnim zabavama i tako pomaže drugoj deci. Drugi novogodišnji paketić darodavka je namenila petogodišnjoj Heleni, devojčici Beograđanke Monike Terzić, koja je godinama u stanju budne kome, uz poklon od 10 evra. Ostale novčane donacije ova plemenita žena, koja svaki mesec upućuje priloge u Srbiju, poklanja bolesnom Pančevcu, sedmogodišnjem Vladimiru Đorđeviću, sestri i bratu Teodori i Lazaru Stankoviću iz Kule, mališanima oštećenog sluha i genetskog oboljenja očiju, kao i Milki i Čedomiru Mitrašinoviću iz Užica, sa njihovim bolesnim sinovima Radošem i Markom.

"Želim svim štićenicima 'Vesti' lepšu 2015. godinu. Ja ću i dalje pomagati, koliko mogu, nadajući se da će mi se pridružiti zemljaci iz Austrije. Toliko nas ima, i kada bi svako od nas dao samo jedan evro, mnogi ljudi u otadžbini bili bi srećniji", tvrdi Vera Lotrijan Jovanov, žena koja ima brojne udarničke značke i baš zato nastavlja udarnički da se bori za ljude u nevolji. Hvala, Vera!
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.