Nova Bond devojka je matora

Izvor: Mondo, 02.Jun.2013, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Bond devojka je "matora"

Penelope Kruz igraće u 24. filmu o Džejmsu Bondu, kao najstarija glumica kojoj je ponuđena ta uloga.

Novi film o Džejmsu Bondu trebalo bi da režira Sem Mendez, budžet će biti oko 100 miliona funti, a jedna od devojaka koje će se "vrzmati" oko agenta 007 biće i oskarovka Penelope Kruz.

Kruzova, koja trenutno čeka drugo dete sa negativcem iz prethodnog "Bonda", Havijerom Bardemom, će tako ući u istoriju kao najstarija Bondova devojka.

Prethodno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovu titulu nosila Onor Blekman, koja je u filmu "Goldfinger" igrala Pusi Galor sa punih 39 godina.

Penelope sledećeg aprila puni 40, a snimanje će početi na leto 2014, pa će tako postati najstarija Bondova lepotica.

"Producenti već dugi niz godina žele Kruzovu, kao spoj pameti i seksepila, ali joj do sada raspored snimanja nije dozvolio da bude deo 'Bond' franšize", rekao je izvor blizak Mendezu.

Režiser se obavezao za dva naredna filma o Džejmsu Bondu, koji će označiti i kraj karijere Danijela Krejga u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penelope Kruz će biti najstarija Bondova devojka

Izvor: Radio 021, 02.Jun.2013

Penelope Kruz igraće u 24. filmu o Džejmsu Bondu, kao najstarija glumica kojoj je ponuđena ta uloga.

Nastavak na Radio 021...

Penelope Kruz najstarija Bondova devojka ikada?

Izvor: Press, 03.Jun.2013, 09:52

Španska glumica koja očekuje drugo dete sa suprugom i kolegom Havijerom Bardemom, počela je da radi na 24. nastavku filma o tajnom agentu 007, a narednog aprila će napuniti 40 godina... "Kruzova je idealna Bondova đevojka. Producenti su i pre hteli da je angažuju, ali nije bila slobodna zbog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.