Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Dec.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova, 2013. već stigla u pojedine delove sveta

Lepe želje su već su razmenili stanovnici Samoe, Novog Zelanda, Australije, Fidžija, Maršalskih ostrva i istočnih delova Rusije. U Sidneju je organizovan spektakularan vatromet. Dolazak Nove godine biće obeležen vatrometom i iznad Temze u Londonu, na moskovskom Crvenom trgu, kao i u mnogim gradova širom sveta. Tradicionalno najveća proslava u Njujorku organizuje se na Tajms skveru. Vlasti Rija de Žaneira su najavile 16-minutni vatromet iznad Kopakabane.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   London,   Moskva

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

HAPPY NEW YEAR: Spektakularni dočeci širom sveta! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jan.2013, 14:15

Poljupce i lepe želje prvi su razmenili stanovnici malih država u Okeaniji, zatim Novog Zelanda, Fidžija, Maršalskih ostrva, pa istočnih delova Rusije, a kazaljke su se tada poklopile i u Australiji

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.