New Year: Širom zatvorenih očiju 2010.

Blog: Clubbing.rs, 28.Dec.2009, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

New Year: Širom zatvorenih očiju 2010.

Kada je za novu 2006. godinu po prvi put organizovan događaj pod nazivom "Širom zatvorenih očiju", bilo je teško pretpostaviti da će ovakav koncept izazvati pravu lavinu oprečnih reakcija u javnosti i podeliti publiku na one koji su sa oduševljenjem pozdravili ovo osveženje u ponudi novogodišnjih događaja, i one koji su u šoku odbijali da ovaj događaj razmatraju kao opciju tog 31. decembra, u strahu od pretpostavke šta bi sve moglo da se dešava po tajanstvenim hodnicima zdanja u Karađorđevoj 48.
 
Istina jeste da je Beograd te godine dobio verovatno najluđi novogodišnji provod u novijoj istoriji clubbing-a, i da su se priče o ovom događaju kružile mesecima nakon njega.
 
Hiljadu ljudi pod maskama i ogrtačima u zgradi koja više dolikuje nekoj bajci nego poslovnom prostoru predratne banke, kao u nekom filmu cirkulisalo je ovim fascinantnim prostorom sa jednog stejdža na drugi, preko kolosalnog  stepeništa do zamračenih hodnika i zabačenih prostorija slušajući najbolju elektronsku muziku koju je u tom trenutku DJ elita grada Beograda mogla da ponudi.

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.