Na omotu albuma umesto lica- guza!

Izvor: S media, 03.Jan.2011, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na omotu albuma umesto lica- guza!

Tačno u ponoć, dok je većina planete razmenjivala novogodišnje čestitke, Lejdi Gaga je na svom Twiter nalogu obavestila fanove da njen novi album "Born tihs way" izlazi 23. maja, dok će se istoimeni singl pojaviti 13. februara.

Lejdi Gaga je uz poruku ostavila i fotografiju, otkrivajući da se za omot slikala samo u rokerskoj jakni na kojoj piše "Born this way". Preciznije rečeno, na omotu albuma neće >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se videti njeno lice, već samo guza! "Fame monster", poslednji album Lejdi Gage, u toku 2010. godine, prodat je u skoro šest miliona kopija, prenosi svet.rs.

Lejdi Gaga najprodavanija u 2010. godini!
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.