Mame i tate se raznežile: Ovako su poznati ispratili decu u školu!

Izvor: Scandal.rs, 01.Sep.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mame i tate se raznežile: Ovako su poznati ispratili decu u školu!

Prvi septembar, osim što je početak novog meseca to je i datum koji obeležava početak nove školske godine. Nataša Bekvalac i Goca Tržan su danas ispratile svoje devojčice u prvi razred.

Nataša je na društvenoj mreži Instagram postavila sliku polaska u školu dok je Goca na Tviteru napisala vrlo emotivan status: “Ispratili đaka prvaka prvi dan u školu Kad je vreme tako brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << prošlo Još juče mi je spavala u naručju.”

Fudbaler Matija Kežman svojoj deci poželeo je srećan polazak u školu putem Fejsbuka: “Dečice moja, anđeli tatini, neka vam je srećan početak nove školske godina… Da budete dobri, uspešni, slatki i nasmejani kao i uvek!”.

Pevačice Tijana Dapčević i Saška Janković poželele su svim školarcima srećan polazak u novu školsku godinu dok su se novinari Ognjen Amidžić i Filip Ćukanović prisetili kako su izgledali njihovi polasci u prvi razred. I mi želimo svim đacima srećan polazak u školu!

Autor: Bobana Živanović, Life Content

Foto: Life Content, Twitter
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Nataša Bekvalac

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.