Katarinu Radivojević izbacili iz restorana u Njujorku!

Izvor: Press, 27.Jan.2011, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarinu Radivojević izbacili iz restorana u Njujorku!

Katarinu Radivojević, koja zbog predstave „Ožalošćena porodica" boravi u Njujorku, izbacio je gazda tamošnjeg tapas restorana „Euzkadi", kada mu je atraktivna srpska glumica u pripitom stanju bez razloga nalupala nekoliko šamara. Naime, kako navodi Svet.rs, popularna Zone je u restoran već došla pod dejstvom alkohola, da bi sa društvom proslavila doček Srpske nove godine, ali je u zanosu praznične atmosfere i dodatnih čašica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << alkohola skroz poludela. U prvim trenucima se grlila sa Crnogorcem, koji je inače vlasnik restorana, a nakon toga ga je išamarala, zbog čega je on pobesneo i izbacio je napolje.- Bio sam lično prisutan kada je glumica u kafić došla potpuno pijana u ranim jutarnjim satima i odmah počela da se vaćari sa mladim gazdom. Dok su igrali zajedno, ona je ispijala „šljivovicu" iz boce i uvijala se oko njega - priča izvor koji je želeo da ostane anoniman, i dodaje:
- Primetio sam da je zbog pića postala jako agresivna, pa mu je u jednom trenutku udarila dva šamara, onako bez ikakvog razloga. Nakon što je ludovala po celom lokalu, opet mu je prišla i udarila šamar, zbog čega je poludeo i izbacio je napolje iz restorana. To su videli svi prisutni, koji su se nakon incidenta pitali da li je Zone normalna.
Press služba popularne glumice juče nije želela da komentariše ništa u vezi sa incidentom u kome je ona učestvovala, ali su nam kratko potvrdili da se ona i dalje nalazi u Njujorku jer reguliše vizu.
Ovo nije prvi slučaj da je Katarina Radivojević pravila incidente na javnim mestima. Tako su zgodnu glumicu radnici obezbeđenja letos izbacili iz beogradskog restorana „Klub književnika" jer je razbijala čaše.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine,   Doček Nove Godine

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.