Izvor: Studio B, 02.Jan.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispituje se slučaj povređivanja ljudi vatrometom

Na Jutjubu je osvanuo snimak sa novogodišnje proslave ispred Narodne Skupštine, koji, kako kaže autor tog klipa, dokazuje da jedan od vatrogasaca ispalio vatromet koji je povredio sedmoro ljudi.

Na snimku se kako ispaljeni vatromet pada u publiku, a autor klipa na Jutjubu kaže da je reč o pirotehničkoj napravi koju je vatrogasac uzeo od stranih gostiju koji su se tu zatekli.

U izjavi za Studio B načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice MUP-a Srbije Goran Nikolić kaže da se slučaj još ispituje.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vatromet u masu sa vatrogasnih kola

Izvor: Prva.rs, 02.Jan.2014

Kako za B92 kažu nadležni, slučaj se ispituje, a ako se utvrdi odgovornost vatrogasca, biće pokrenut disciplinski postupak. Načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice MUP-a Srbije Goran Nikolić kaže za B92 da je policija odmah nakon tog događaja uradila uviđaj i da će protiv pripadnika...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.