Vatrogasac vatrometom povredio sedam osoba?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2014, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatrogasac vatrometom povredio sedam osoba?

Na Jutjubu je postavljen snimak sa proslave Nove godine ispred Narodne skupštine u Beogradu, gde se kako tvrdi autor klipa, vidi jedan od vatrogasaca koji je obezbeđivao skup kako ispaljuje vatromet koji je povredio sedam osoba. U Sektoru za vanredne situacije MUP Srbije kažu da se slučaj još ispituje.

Nesmotrenost na dočeku Nove godine  

Snimak dužine oko minut prikazuje goste novogodišnjeg koncerta kako se zabavljaju i u jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se vidi kako iz pravca obližnjih vatrogasnih kola poleće vatromet, koji pada u publiku. Tom prilikom je povređeno sedam osoba, od čega je troje pogođeno u glavu, jednoj ženi je teže povređeno oko, a nastradao je i jedan dečak, kažu autori klipa.

U Vatrogasnoj službi kažu da vatromet nije ispalio vatrogasac, već neko ko je stajao u blizini kamiona.

- Još nije jasno šta se tačno desilo. Kada budemo imali informacije izdaćemo zvanično saopštenje - kažu oni.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vatrogasac ispalio raketu na koncertu ispred Skupštine

Izvor: Politika, 04.Jan.2014, 10:36

Kad istraga bude završena, znaće se da li će protiv njega biti podignuta prekršajna ili krivična prijava. – Povređeno sedam osoba..Raketu koja je u novogodišnjoj noći na koncertu ispred Skupštine Srbije ozledila nekoliko osoba ispalio je vatrogasac, potvrđeno je juče „Politici” u Sektoru...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.