GI objašnjava: Mass Effect priča do sada [VIDEO OPIS]

Izvor: GameInfusion.net, 06.Mar.2012, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GI objašnjava: Mass Effect priča do sada [VIDEO OPIS]

 
Mass Effect 3 je konačno out! Zemlja je napadnuta i situacija je ozbiljno gadna. Na vama je da vodite Šeparda kroz svemir i odbranite život od Riperske pretnje, ali to neće biti lako ako ste iz nekog razloga propustili SF priču koja Ratove zvezda čini patetičnim.
 
Srećom, najbolji domaći izvor za nove igre i digitalnu zabavu, GameInfusion je tu, da vas podseti kako je sve počelo 2007. tj. 2183. godine - 35 leta pošto su se Zemljani otisnuli sa svoje rodne >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << stene u dijasporu preko puta galaktičke bare.
 

 
Mass Effect 3: Sve što znamo

ME 3 svi detalji
   
Mass Effect 3 najava
   
Multiplayer utisci
   
 
 

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na GameInfusion.net...






Povezane vesti

Kao do Mass Effect 3 za 35 eura [GI OBJAŠNJAVA]

Izvor: GameInfusion.net, 06.Mar.2012

Epsko finale SF trilogije Mass Effect 3 je pred nama. GI, u saradnji sa Zavvi.com, našim posetiocima nudi mogućnost da naruče ovu igru po najpovoljnijoj ceni.. .. .Kako je u Srbiji ukinuta carina za proizvode čija je cena ispod 70 eur, Mass Effect 3 možete naručiti bez straha od dodatnih...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.