Kao do Mass Effect 3 za 35 eura [GI OBJAŠNJAVA]

Izvor: GameInfusion.net, 06.Mar.2012, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao do Mass Effect 3 za 35 eura [GI OBJAŠNJAVA]

Epsko finale SF trilogije Mass Effect 3 je pred nama. GI, u saradnji sa Zavvi.com, našim posetiocima nudi mogućnost da naruče ovu igru po najpovoljnijoj ceni.
 

 
Kako je u Srbiji ukinuta carina za proizvode čija je cena ispod 70 eur, Mass Effect 3 možete naručiti bez straha od dodatnih troškova.
 
Mass Effect 3, po prvi put za ovaj serijal, dolazi i sa akcionim kooperativnim multiplayer modom koji omogućava da se igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << oprobaju i u ulozi nekih drugih rasa. Vaši multiplayer uspesi imaće i uticaj na "nivo galaktičke spremnosti" u solo kampanji, što će definisati ishod igre.
 
Da se bolje upoznate sa ovom igrom i našim multiplayer utiscima pogledajte naš Mass Effect 3 Launch Center.
 
Ako želite da naručite Mass Effect 3 preko Zavvi.com, potrebno je da otvorite nalog na ovoj online prodavnici, a da zatim pratite nekoliko jednostavnih koraka. Da bi naručili Mass Effect 3 morate da imate i odgovarajuću platnu karticu (VISA, Mastercard) ili PayPal nalog.
 
Uputstvo za naručivanje:
 
1. Posle registracije kliknite na Buy (ili Pre-Order do 8. marta).
2. Zatim kliknite View Basket
3. Potom idite na Checkout
4. Odaberite način plaćanja (kartica ili Paypal)
5. Ukoliko kupujete karticom unesite podatke vlasnika kartica. Valid From formu ne morate da popunite ako ne znate od kada je vaša kartica aktivna. CV2 polje se odnosi na trocifreni ili četvorocifreni broj na poleđini vaše kartice.
6. Unesite adresu za slanje i potvrdite narudžbinu.
7. Vaš Mass Effect 3 trebao bi da vam stigne u roku od nedelju, dve, bez dodatnih troškova, mada ne poričemo da je u Srbiji sve moguće. Naša iskustva i iskustva ljudi sa kojima smo pričali vezana za Zavvi.com su pozitivna, tako da se nešto duži period čekanja u zamenu za jeftiniju cenu definitivno isplati!

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.