Bregi pala cena za 50.000 evra

Izvor: Blic, 24.Dec.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregi pala cena za 50.000 evra

Kada se pogledaju iznosi koje popularni izvođači iz Srbije, Hrvatske i Bosne dobijaju za nastup na dočeku Nove godine, stiče se utisak da njih ne pogađa previše ekonomska kriza. Ipak, u odnosu na prošlu godinu, svi su dobili manje novca.

Samo najveće zvezde mogu da traže i dobiju sume od kojih se zavrti u glavi, a kao što je "Blic” već pisao, i ove godine će rekorder biti Goran Bregović, koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svirati u Moskvi za honorar koji, kako se priča, iznosi 100.000 evra.

Brega je i prošle godine bio najplaćeniji, a spekulisalo se da je za novogodišnji doček na trgu u Sofiji dobio oko 150.000 evra. Kao i svake godine, visina honorara se čuva u najvećoj tajnosti, a kada se pogledaju nezvanične informacije, postoje velike disproporcije u navodnim ciframa koje pevači dobijaju.

Na primer, cena Seke Aleksić, koja će pevati u Cirihu, kreće se od 30.000 pa do neverovatnih 100.000 evra, doduše uključujući tu i reprizu dočeka. Slično je i sa Tonijem Cetinskim, čiji se honorar procenjuje između 40.000 i 70.000 evra.

Kada izuzmemo izvođače sa liste novogodišnjih rekordera, većina pevača nastupiće za prosečan honorar od 1.000 do 3.000 evra.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goranu Bregoviću pala cena: Za 2011. dobija “samo” sto somića!

Izvor: Scandal.rs, 24.Dec.2010

Kada se pogledaju iznosi koje popularni izvođači iz Srbije, Hrvatske i Bosne dobijaju za nastup na dočeku Nove godine, stiče se utisak da njih ne pogađa previše ekonomska kriza. Ipak, u odnosu na prošlu godinu, svi su dobili manje novca. Samo najveće zvezde mogu da traže i dobiju sume od...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.