Bregović sa porodicom odmara na Jahorini

Izvor: Blic, 29.Dec.2010, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregović sa porodicom odmara na Jahorini

Goran Bregović je pred nastup u Moskvi nekoliko dana proveo u svojoj vikendici na Jahorini u društvu supruge Dženane i ćerki.

Najviše vremena provodio je na snegu sa najmlađom ćerkom Lulom koja je prošle godine naučila da skija.

Pošto ni on, a ni supruga ne rade u firmama, njegova deca nikada nisu dobijala paketiće od Deda Mraza.

Želeći da i to iskustvo priušti svoj Luli, odveo ju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na novogodišnju zabavu koju je za zaposlene organizovala sarajevska agencija "Fabrika”.

Devojčica je bila oduševljena.

Goran nije dobio paketić. Ali će mu Deda Mraz 31. doneti honorar od 100.000 evra.

Zna čovek šta da naruči.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bregović sa porodicom odmara na Jahorini

Izvor: Svet, 29.Dec.2010

Goran Bregović je pred nastup u Moskvi nekoliko dana proveo u svojoj vikendici na Jahorini u društvu supruge Dženane i ćerki. Najviše vremena provodio je na snegu sa najmlađom ćerkom Lulom koja je prošle godine naučila da skija. Pošto ni on, a ni supruga ne rade u firmama, njegova deca nikada...

Nastavak na Svet...

Nova godina je sneg! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Dec.2010, 11:48

Novoj godini najviše se obraduju klinci. To je vreme za poklone, ukrase i zimske radosti na snegu...Smart media je u prazničnom duhu organizovala novogodišnju predstavu za decu koja je naišla na neočekivani prijem publike...Iako se Ben10 pretvarao u četiri heroja i tako pokušao da pobedi svog...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.