Nova godina je sneg! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Dec.2010, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova godina je sneg! (VIDEO)

Novoj godini najviše se obraduju klinci. To je vreme za poklone, ukrase i zimske radosti na snegu.

Smart media je u prazničnom duhu organizovala novogodišnju predstavu za decu koja je naišla na neočekivani prijem publike.

Iako se Ben10 pretvarao u četiri heroja i tako pokušao da pobedi svog protivnika Vilgaksa i stigne do Deda Mraza, uspeo je to da uradi čistog srca i duše. U tome su mu pomogli i najmlađi posetioci koji su horski otpevali novogodišnju pesmu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Nakon predstava, mali drugari bili su raspoloženi da nam reše dilemu, da li Deda Mraz zaista postoji, šta je to Nova godina i kako su oni doživeli avanture svojih omiljenih junaka u ovoj multimedijalnoj predstavi.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/GiYD30eXNmE&feature=player_embedded?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerGiYD30eXNmE&feature=player_embedded", "ytplayerGiYD30eXNmE&feature=player_embedded", "500", "325", "8", null, null, params, atts);

Cilj Smart Media agencije koja je organizator predstave bio je da pored televizijskih i internet sadržaja koji se odnose na Ben Tena i njegovu družinu uvedu decu u magični svet pozorišta i uživo im dočaraju pobedu dobra nad zlom kao nečega čemu bi u životu trebalo da teže.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.