A toliko se trudila da bude smerna: Celom svetu pokazala grudi (FOTO)

Izvor: S media, 05.Jan.2013, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A toliko se trudila da bude smerna: Celom svetu pokazala grudi (FOTO)

Zanosna lepotica previše se opustila u novogodišnjoj noći...

Sofija Vergara izgleda potpuno zanosno. Doduše, nju život i nije namučio, ali Sofi se trudi da uživa u svakom trenutku. Tokom novogodišnje noći sa verenikom je otišla na jednu žurku. Obukla se zanosno: u dugu plavu suknju i crni, kožni korset, a bujne grudi su pretile da iskoče napolje svakog momenta. Ipak, taman je sve uspela da ubedi da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << korset nije tesan i da je sve pod kontrolom, Vergara se saplela i grudi su sevnule napolje!

Na scu sreću, odmah su reagovali džentlmeni i podigli lepoticu, kako bi što pre smirili situaciju i kako bi se slavlje nastavilo u najboljem redu.

*** Od posla ne diše, ali je i dalje živ: Dado Glišić samo za Beograđanke (VIDEO)

*** Možda ona to namerno: Zašto joj neko ne kupi pincetu? (FOTO)

*** Uskoro ćemo saznati koga ste vi upropastili: Takmičari "Prvog glasa" pevaju pesme po vašem izboru

Izvor: Smedia/Daily Mail, Foto: Daily Mail

Pretraga po temi: Sofija Vergara, Nova godina, Žurka, Haljina, Pala

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.