Za par meseci stižu Nokia 2, Nokia 7 i Nokia 8 telefoni?

Izvor: B92, 13.Jul.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za par meseci stižu Nokia 2, Nokia 7 i Nokia 8 telefoni?

Kompanija HMD Global čini sve što je u njenoj moći da brendu Nokia vrati njegovu staru slavu.

Nokia 6 je već počela da pristiže na nova tržišta, a kompanija HMD Global još ima Nokiju 3 i Nokiju 5 u svom arsenalu.

Međuti, marketing direktor Peka Rantal navodno je saopštio da su u pripremi novi modeli Nokia telefona, tačnije Nokia 2, Nokia >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 7, i Nokia 8, prenosi neowin.net.

Sudeći prema nedavnom intervjuu, čini bi de sa bi mogli da budu predstavljeni u toku nekoliko narednih meseci, a njima bi mogla da se pridruži i Nokia 9, koja će doći sa Snapdragon 835 procesorom i 4GB RAM-a.

Ove informacije trebalo bi, naravno, primiti uz dozu skepticizma, ali ukoliko se ispostavi da su tačne, biće ovo vrlo zanimljiva godina za Nokijine fanove.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za par mjeseci nam stižu Nokia 2, Nokia 7 i Nokia 8?

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2017

Kompanija HMD Global čini sve što je u njenoj moći da brendu Nokia vrati njegovu staru slavu...Nokia 6 je već počela da pristiže na nova tržišta, a kompanija HMD Global još ima Nokiju 3 i Nokiju 5 u svom arsenalu...Međutim, marketing direktor Peka Rantal navodno je saopštio da su u pripremi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.