Uskoro premijera Nokia Windows telefonâ

Izvor: B92, 20.Okt.2011, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro premijera Nokia Windows telefonâ

Nokia će svoje prve Windows telefone predstaviti svetu na događaju Nokia World koji će se održati u Londonu 26. i 27. oktobra.

Ovo je izjavio Endi Liz, predsednik odseka Windows Phone pri Microsoftu, na AsiaD konferenciji u Hong Kongu.

Osim što sad znamo i tačan datum premijere, znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da Nokia planira da predstavi više od jednotg uređaja, pošto je Liz u svojoj izjavi upotrebio množinu (Nokia phones).

On je još kazao da će telefoni imati „drugačiji hardver i softver”, drugim rečima nećemo videti Windows Phone Mango samo u novom pakovanju. Svi telefoni iz prve serije Windows 7 smartfona imali su slični hardver, prema Microsoftovim specifikacijama.

Nokia je nedavno znatno smanjila broj zaposlenih, što je bila posledica loše prodaje smartfona. Kompanija jednostavno ne sme sebi da dozvoli novi rizik da još jedan Windows Phone prođe slabo na tržištu pa IT javnost sa velikim nestrpljenjem iščekuje 26. oktobar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskoro premijera Nokia Windows telefona

Izvor: medio.rs, 20.Okt.2011

Nokia će svoje prve Windows telefone predstaviti svetu na događaju Nokia World koji će se održati u Londonu 26. i 27. oktobra.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.