Totalna ludnica: Nova Nokija 3310 sa Putinovim likom napravljena je od ZLATA (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Mar.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totalna ludnica: Nova Nokija 3310 sa Putinovim likom napravljena je od ZLATA (FOTO)

Ruska kompanija Caviar napravila je specijalnu varijantu nove Nokije 3310 sa pozadinom na kojoj je ugraviran lik Vladimira Putina koji je napravljen od zlata.

Caviarova verzija Nokije 3310 je crne boje sa zlatnim detaljima i koštaće 1.600 evra, dok običan model košta svega 49 evra.

Telefon je napravljen od titanijuma i zlata, što mu daje "luksuz, stil i predsednika Putina koji je najpopularniji čovek u Rusiji", ističu iz kompanije Caviar.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kompanije Caviar poznata je po luksuznim varijantama popularnih telefona, piše "Telegraph".

- Povratak legendarne Nokije nije prošao neopaženo kod naših dizajnera, koji su odmah želeli da naprave specijalnu verziju - dodaju iz Caviara.

Podsetimo, nova Nokia 3310 ima ekran u boji, po dizajnu veoma podseća na svog prethodnika, a tu je takođe i kamera od dva megapiksela. Telefon nije smartfon i pruža opcije kao i originalni model 3310 – telefoniranje, slanje poruka i imaće snažnu bateriju koja će trajati danima.

Foto: caviar-phone.ru

Ono što je svakako za pohvalu jeste baterija koja može da izdrži 22 sata razgovora i impresivnih mesec dana u “standby” režimu.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Nokia,   Vladimir Putin

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Nokia 3310 sa likom Putina po ceni od 1.700 evra

Izvor: Radio 021, 04.Mar.2017, 10:49

Poznata firma koja je već optočila plemenitim materijalima Galaxy S6, S7 edge, iPhone 6S, iPhone 7 i druge, sad je isto učinila 3310 telefonu i nalepila na nju lik Vladimira Putina...Ovo je svojevrsna čast za "nepametnu" Nokiju, jer se Caviar odlučuje da nadogradi samo skupe i ekskluzivne modele....Kućište...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.