Ovako Nokia testira svoje telefone...

Izvor: B92, 09.Jul.2013, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Nokia testira svoje telefone...

Telefoni koje pravi Nokia su znatno čvršći, zapravo čvršći su od većine drugih telefona. I iako skoro svi telefoni različitih proizvođača prolaze iste testove, sada imamo priliku da vidimo kako tačno Nokia testira svoje uređaje.

Telefoni se tumbaju u kutijama sa prašinom, bacaju se nebrojeno puta na čelične površine, prskaju vodom i peku na tropskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << temperaturama.

I u većini slučajeva svi telefoni prolaze testove bez većih problema.

„Ukoliko testovi pokažu da telefon može da bude bolji, onda je vreme da se ponovo vratimo za tablu za crtanje“, zaključuje se u videu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovako Nokia testira svoje telefone...

Izvor: B92, 09.Jul.2013

Telefoni koje pravi Nokia su znatno čvršći, zapravo čvršći su od većine drugih telefona. I iako skoro svi telefoni različitih proizvođača prolaze iste testove, sada imamo priliku da vidimo kako tačno Nokia testira svoje uređaje...Telefoni se tumbaju u kutijama sa prašinom, bacaju se nebrojeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.