Nova Nokia u Kini rasprodata za minut

Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Nokia u Kini rasprodata za minut

Nokia je u Kini pustila u prodaju novi pametni telefon "Nokia 6", čija je početna cena bila oko 240 evra. Telefon je "planuo" i cela serija koja je puštena na tržište rasprodata je za samo jedan minut.

Kineski kupci poludeli su za novim modelom nekada slavne kompanije. Samo prvog dana prodaje primljeno je preko milion porudžbina za telefon, a svi koji su pušteni na tržište prodati su posle samo jednog minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Iako je broj zatraženih modela preko stranica JD.com bio ogroman, nema tačnih podataka koliko je telefona ukupno prodato. Nova pošiljka telefona Nokia 6 biće u Kini dostupna za kupovinu u narednih nekoliko dana.

Najnoviji Nokijin smartfon ima ekran od 5,5 inča, napravljen od 2,5D-stakla Corning Gorilla Glass 3. Nokia 6 ima čitač otiska prsta, 8-jezgreni procesor Qualcomm Snapdragon 430 i 4GB radne memorije.

Glavna kamera ima 16 megapiksela s autofokusom. Nokia 6 radi na operativnom sistemu Android 7.0 Nougat.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko kaže da je mrtva: Nokija razgrabljena za minut

Izvor: B92, 21.Jan.2017

Novi Nokijin smartfon koji je pušten u prodaju u Kini i košta oko 245 dolara rasprodat je za manje od dva minuta...Ekskluzivni prodavac očekivao je veliko interesovanje. Kažu da su dobili više od milion rezervacija za prvi dan prodaje. Ipak, tačan broj prodatih modela nije otkriven...Ova prodavnica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.