Izvor: ItRešenja.com, 28.Avg.2013, 05:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokia tablet

Već neko vreme slušamo o Nokia tablet računarima i nedavno su izašle specifikacije za jedan takav uređaj. Nokia „Sirius“, 10.1-inčni Windows RT tablet, navodno treba uskoro da bude na tržištu. Ono što znamo o ovom uređaju je da liči na …The post Nokia tablet appeared first on IT Rešenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Foursquare od sada dostupan na Windows 8 tabletima i računarima

Izvor: ItRešenja.com, 29.Avg.2013, 00:56

Foursquare se obično koristi na pametnim telefonima kako bi ste prijavili ili „čekirali“ mestima na kojima ste bili ili koja mesta tek treba da obiđete. Ukoliko imate Windows 8 ili RT lap top, tablet ili desktop računar, sada možete preuzeti …The post Foursquare od sada dostupan na Windows...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.