Nokia i greška veka

Izvor: Domino Magazin, 11.Avg.2011, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokia i greška veka

Kada marketing eksperti baš i nisu stručnjaci za tehnologiju onda ni ne rade svoj posao kako bi trebalo

Neko će dobiti po guzi u australijskom marketing odeljenju kompanije Nokia. Kao da im nije dovoljno problema na tržištu napravio iPhone, već su sada i sami krivi za epsku grešku koja će se učiti na fakultetima i marketing smeru.

Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << reklamu na slici u sredini. To vam je nova reklama za Nokia telefone. Samo nešto je tu čudno. Za početak su iskoristili kupljenu sliku sa Stock Photo sajta, što baš i nije ok ideja za reklame. Ali dobro, to rade i drugi pa može i njima da se omakne. Ali pogledajte malo bolje. Na slici devojka koristi iPhone telefon, što može da se vidi po priključku za punjač.

Kakva ispala, šta kažete?

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.