Nokia X3 - i tipke i tačskrin

Izvor: Mondo, 17.Avg.2010, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokia X3 - i tipke i "tačskrin"

Prvi model nove serije “Touch and Type” (dodirni i piši) Nokia X3, je ultra tanki telefon sa kombinacijom ekrana osetljivog na dodir i standardne tastature sa 12 tastera. U prodaji bi trebalo da se pojavi tokom trećeg kvartala, po ceni od približno 125 eura, bez taksi i poreza.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi 'Nokija' telefon sa ultra tankim dizajnom (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Avg.2010

Kompanija "Nokija" najavila je uskoro u prodaji novi telefon "nokia X3" kao prvi iz nove serije "dodrini i piši" sa ultra tankim dizajnom i jedinstvenom kombinacijom ekrana osetljivog na dodir i standardne tastature sa 12 tastera, saopštila je danas ta kompanija.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Nokia: Novi telefon X3 donosi ‘Touch and Type’ dizajn

Izvor: IT-recenzije.com, 18.Avg.2010, 02:45

Kompanija Nokia nastavlja sa predvođenjem u inovacijama i sa najnovijim modelom Nokia X3 donosi ultra tanki dizajn sa jedinstvenom kombinacijom ekrana osetljivog na dodir i standardne tastature sa 12 tastera. Kao prvi telefon nove serije “Touch and Type” (“dodirni i piši”) Nokia X3 omogućuje...

Nastavak na IT-recenzije.com...

Nokia X3: Dobar telefon, pristupačna cena

Izvor: KupiMobilni.com, 18.Avg.2010

Nokia X3 je novi telefon koji donosi ultra tanki dizajn sa jedinstvenom kombinacijom ekrana osetljivog na dodir i standardne tastature sa 12 tastera.

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.