Nokia Normandy - još fotografija korisničkog interfejsa

Izvor: B92, 17.Jan.2014, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokia Normandy - još fotografija korisničkog interfejsa

Smartfon Nokia Normandy nastavlja da bude meta brojnih procurelih fotografija i glasina a sada nam je korisnik Twittera @evleaks dao uvid u to kako bi korisnički interfejs ovog uređaja mogao da izgleda.

Normandy bi trebalo da koristi modifikovanu verziju Androida koja vizuelno izuzetno podseća na Windows Phone interfejs, mada, ništa od ovoga nije zvanično potvrđeno iz Nokije.

Uređaj bi navodno trebalo da poseduje i dual SIM kao i brojne opcije za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podešavanje home screena.

Prikazani izgled korisničkog interfejsa pokazuje da kompanija želi da zadrži estetiku Windows Phonea što može biti nagoveštaj davanja prednosti Microsoftovim proizvodima kao što su Skype i SkyDrive nad Googleovim servisima.

Ovo se verovatno neće svideti korisnicima koji su želeli da kupe Android telefon po pristojnoj ceni sa Google Playom i Nokijinim hardverom, ali za sada su ovo samo spekulacije.
Pogledaj vesti o: Nokia

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.