Nokia Lumia 710 krenula u prodaju

Izvor: NaDlanu.com, 20.Dec.2011, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokia Lumia 710 krenula u prodaju

Na samom kraju prošle nedelje, Nokia je objavila da je započela isporuku modela Lumia 710, svog drugog telefona sa platformom Windows Phone 7.

Kao što već znamo, ovaj aparat deli najveći deo karakteristika sa skupljim Limia 800, s tim da ima manje interne memorije (8 umesto 16 GB), Clear Black LCD displej umesto AMOLED-a, kameru od 5 umesto 8 Mpix, te bateriju nešto slabijeg kapaciteta. Prodaja ovog uređaja je već krenula na Tajvanu, a ove nedelje počinje i na tržištima Indije, Singapura, Kine, Hong Konga i Rusije. Tek posle ga možemo očekivati na zapadnoevropskim tržištima, ali verovatno i u SAD, gde bi trebalo da ga ponudi operater T-Mobile. Cena modela Lumia 710, bez taksi i poreza, iznosi 270 evra. Jasno je, dakle, da će Nokia njime napasti pre svega nerazvijena tržišta, dok se na onim najjačim oslanja prvenstveno na Lumia 800.MobiHobi

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.