Nokia 3310 u Evropi, još se spekuliše koja će biti cena legendarnog telefona

Izvor: BKTV News, 23.Apr.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokia 3310 u Evropi, još se spekuliše koja će biti cena legendarnog telefona

Sledeće nedelje će se na evropskom tržištu u prodaji naći Nokia 3310 (2017).

Reč je o novoj verziji slavnog modela koji mnogi korisnici smatraju najpouzdanijim mobilnim telefonom u istoriji.

Nokia 3310 to go on sale in Europe from next week; Price is slightly higher https://t.co/iHkk9iDF5e #technews @gizbotcom pic.twitter.com/FrHYTkrjkL

Telefon je predstavljen na ovogodišnjem kongresu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Barseloni MWC kada je rečeno da će ovaj mobilni telefon biti 10 puta brži, imati popularnu igru Snake i prepoznatljivi ton zvona.

Iako ni u februaru ove godine nije rečeno koliko će koštati, ranije je objavljeno da bi cena mogla da se kreće oko 50 evra, ali mediji spekulišu da će u Švedskoj u ponudi biti 3G verzija od 93 evra.

Nokia 3310 (2017) ima dugotrajniju bateriju i aplikacije koje su u skladu s modernim vremenom, displej u boji, a igra Snake biće dostupna i putem Facebook Messenger-a za sve korisnike.

GLASINE PRETERANE: Novi ajfon ipak neće koštati 1.000 evra

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.