Da li je ovo nova Nokia C9 – model sa kojim se nekadašnji gigant ponovo vraća na scenu?

Izvor: ItRešenja.com, 21.Mar.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo nova Nokia C9 – model sa kojim se nekadašnji gigant ponovo vraća na scenu?

Verovatno vam je već poznato da je Nokia ponovo stekla mogućnost da pokrene sopstveni brend mobilnih uređaja što bi opet moglo da je vrati na stazu stare slave. Prema poznatim informacijama povratak na scenu legendarnoj kompaniji treba da donese nova C serija uređaja, a prvi među njima bi trebalo da bude model sa oznakom Nokia C9, o kome se izgleda već znaju neke pojedinosti…

Prema informacijama koje kruže, Nokia >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << C9 bi trebalo da dođe u metalnom kućištu unutar koga će kucati Snapdragon 820 procesor u kombinaciji sa 32 ili 64 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Zadnju kameru će navodno potpisivati Sony sa senzorom od 21 MP, dok će prednja kamera imati rezoluciju od 8 MP. Što se tiče operativnog sistema tiče, kruže različite predpostavke  – sa jedne strane se pominje Android 7.0 N, ali se se šuška da je u igri i Win 10 Mobile.

Dok sve ovo ne bude i zvanično potvrđeno ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo sa čime će Nokia zaista izaći na crtu konkurenciji, a zanimljivo je da se pojavio i video snimak koji prikazuje navodni izgled pomenutog modela, i to sa potpisom dizajnera Jermaine Smita – možda je zaista to nova Nokia C9?!



Izvor: IT Market

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.