Izvor: Piplmetar.rs, 22.Dec.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako imate telefon NOKIA 1100, možete za njega da dobijete 50.000 evra, evo zašto

Ukoliko imate Nokiju 1100 negde sakrivenu u fioci, znajte da se možete obogatiti i zaraditi čak i do 50.000 evra.
Ovaj telefon proizveden je 2002. i početkom 2003. godine i njegova prvobitna cena iznosila je 75 evra, međutim, zbog jedne “mane”, ovaj uređaj je postao veoma tražen od strane hakera i kriminalaca.
Naime, modeli Nokije 1100 koji su proizvedeni u Bohumu u Nemačkoj imaju softversku manu koja se može, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << između ostalog, iskoristiti i za ilegalne transfere novca, praćenje poziva i prisluškivanje, piše portal Geek.
Nokia 1100 je naročito privlačna kriminastičkim grupama iz Rusije, Moroka i Rumunije.
Ako volite internet, tehnologiju, želite da budete informisani šta se novo događa sa tehnologijom, pratite našu stranicu Piplmetar Hi-Tech, specijalizovanu samo za ljude koji ne mogu da žive bez čuda savremene tehnike.

(Piplmetar.rs)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.