ŽRTVE NOĆI VEŠTICA: Penje se broj mrtvih sa hevi metal koncerta, varnica zapalila sve!

Izvor: KMnovine.com, 04.Nov.2015, 04:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽRTVE NOĆI VEŠTICA: Penje se broj mrtvih sa hevi metal koncerta, varnica zapalila sve!

BUKUREŠT – Broj poginulih u požaru i stampedu koji su se u petak uveče dogodili u noćnom klubu u Bukureštu porastao je na 32, a oko 90 povređenih je u kritičnom ili teškom stanju, saopštili su zvaničnici.



Jedna 28-godišnja žena, sa opekotinama na preko 50 odsto površine tela, preminula je u utorak ujutro u bolnici Sveti Pantelejmon, čime se bilans nastradalih popeo na 32, saopštio je upravnik te bolnice George Popesku.

Pacijentkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Andrea Kirijak, bila je jedna od pet pacijenata u kritičnom stanju koji su smešteni u tu bolnicu, preneo je AP.

Oko 130 ljudi i dalje se nalazi u bolnici, od kojih je oko 90 u kritičnom ili teškom stanju, nakon požara koji je u petak uveče izbio u noćnom klubu Kolektiv u Bukureštu tokom trajanja hevi metal koncerta.

Očevici kažu da je tokom koncerta, na kome su korišćena pirotehnička sredstva, varnica zapalila dekor od pene, u klubu smeštenom u podrumu zgrade.




Reč je o jednoj od najvećih nesreća u rumunskoj prestonici u poslednjih nekoliko decenija, naveo je Rojters. 

Izvor: Pravda :: © 2014 - 2015 :: Molimo za navođenje izvora

Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.