Veče horor filmova za Noć veštica u bioskopu Cineplexx

Izvor: JužneVesti.com, 28.Okt.2020, 09:46

Veče horor filmova za Noć veštica u bioskopu "Cineplexx"

Najveći strahovi se obistinjuju na velikom platnu prema najavama bioskopa Cineplexx u Nišu, koji je za Noć veštica spremio reviju horor filmova od 29. oktobra do 1. novembra.

Na programu ove revije je najgledaniji španski film ove godine Stan 32, koji je zasnovan na istinitim događajima.

Krajem sedamdesetih godina 20. veka, porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida. Napuštajući malo provincijsko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote. Tada počinje borba na život ili smrt - otkrivaju iz bioskopa.

Na bioskopsko platno za ljubitelje horor filmova u niškom Cineplexx-u najavljuju i povratak Džejmi Li Kertis u kultnoj ulozi Lori Stroud u filmu Noć veštica i njenu ultimativnu borbu sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije.Španski film "Stan 23" na repertoaru; foto: Cineplexx

Pored ovih, na listi filmova koji unose strah u kosti biće i ostvarenje Mi, sa oskarovkom Lupitom Njongo u glavnoj ulozi, a iz bioskopa nagoveštavaju da scenario obrađuje priču o brižnoj porodici koja se bori protiv zastrašujućeg i surovog protivnika - iskrivljene verzije sebe samih.

Na repertoaru za Noć veštica su i filmovi Groblje kućnih ljubimaca, Ukleto i Srećan dan smrti 2, a iz bioskopa najavljuju da će atmosferi čarolije u jezivoj noći doprineti i maskirani likovi iz kultnih horora koji će posetioce sačekati u hodnicima i bioskopskim salama u subotu 31. oktobra.

Misliš da možeš da pobegneš od Majkla Majersa? „Mi“ ti zvuči samo kao košmar koji ne može tebi da se desi? Misliš da uklete kuće ne postoje i da ništa ne može da probudi tvoje najmračnije strahove? - pitanjima su kojim u skladu sa tematikom bioskop poziva posetioce.

Ulaznice za film Stan 32 su u prodaji po redovnim cenama, kažu iz Cineplexx-a, dok se sedište u sali za ostale horor filmove na prazničnom repertoaru naplaćuje po promotivnoj ceni od 200 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.