Hari Stajls zbunio izgledom – našminkan i u crvenim cipelicama FOTO

Izvor: B92, 01.Nov.2021, 13:11

Hari Stajls zbunio izgledom – našminkan i u crvenim cipelicama FOTO

Muzičar Hari Stajls (27) je za Noć veštica imao kostim koji je ostavio možda najjači utisak od svih kostima koje su oblačile svetske face povodom ovog praznika.

Naime, maskirao se u Doroti, devojčicu iz bajke "Čarobnjak iz Oza", a kostim je toliko neobičan da je ljudima teško da se dogovore da li im se sviđa.

Hari Stajls je svoje fotografije u kostimu podelio na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Instagram i na njima je muzičar u crvenim cipelama karakterističnim za Doroti, u haljini i sa mašnom na glavi.

Naravno, našminkan je, a mišljenja ljudi su podeljena: dok jedne ovo uznemirava, drugima je simpatično.

"Nisam očekivala ovakvu prosidbu Hari, ali ipak pristajem", "Doroti, ovo valjda treba da bude bajka za celu porodicu", "Doroti, baš dobro izgledaš večeras", komentarišu oni kojima se ovo izdanje Harija Stajlsa dopada.

"Šta koji đavo", "Opravdavam ovo činjenicom da za Noć veštica svako može da izgleda kako god hoće", "Umreću od blama jer se čovek previše trudi da se izdvoji", kažu oni koje ovakav izgled muzičara baš i nije oduševio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.