Hajdi Klum važi za kraljicu kostima Noći veštica - Ove godine, njena transformacija je MAESTRALNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 12:45

Hajdi Klum važi za kraljicu kostima "Noći veštica" - Ove godine, njena transformacija je MAESTRALNA!

Zagolicala je maštu svojim fanovima.

Bivši supermodel Hajdi Klum (47), koja važi za kraljicu kostima za Noć veštica, zagolicala je maštu svojim fanovima i prikazala dve maestralne transformacije.

Hajdi ni pandemija korona virusa nije sprečila da se maskira, i kao prethodnih godina, oduševi sve "umetničkim delom" na svom telu. Bivša manekenka je prethodnih godina imala barem dva maskirana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izdanja, a tako je i sada.

Ona leži na leđima, na ravnoj površini, na kojoj se nalazi beli čaršav sa šarama, a Hajdi na sebi ima smao donji veš i zaštitnu masku na licu. Zatim su stvar u svoje ruke preuzeli šminkeri  i transformisali kraljicu kostima.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Sep 9, 2020 at 6:24pm PDT

Za samo nekoliko sekundi, radi se doduše o ubrzanoj verziji celog procesa, lepa Hjdi bukvalno nestaje, pa se osim njene glave ne primećuje njeno telo koje su umetnici obojili i stopili sa pozadinom.

- Prvo me vidite, zatim me ne vidite. Transformacija za Noć veštica 2020. godine počinje sada - napisala je seksi plavuša u opisu videa.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Aug 28, 2020 at 11:42am PDT

- Ove godine je noć veštica posebna, zato što imam pomoć od svoje dece - napisala je Hajdi uz fotografiju novog kostima, na kojoj pozira sa decom i u "jezivom" izdnju.

Kako izgleda transformacija Hajdi Klum za noć veštica, pogledajte u videu u nastavku teksta:

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Oct 30, 2020 at 5:56am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.