Doživela šok u emisiji “Ami G Show”! Ognjen Amidžić priredio Dari Bubamari HOROR!

Izvor: Svet, 30.Okt.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doživela šok u emisiji “Ami G Show”! Ognjen Amidžić priredio Dari Bubamari HOROR!

Utorak se poznaje po emisiji “Ami G Show”, zato je ovog puta kanal TV Pink pravi izbor, jer će voditelj Ognjen Amidžić zajedno sa gostima, ali i gledaocima, proslaviti Noć veštica.
Godinu dana nakon rođenja sina Jakova, Seka Aleksić će otvoreno govoriti o majčinstvu, privatnom životu, ali i poslovnim uspesima. Premijerno će predstaviti i spot za pesmu “Ti i ja smo par”, sa poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << albuma “Koma”, koji je naišao na odlične komentare kod publike.
Gledaoci će imati priliku da vide Daru Bubamaru u specijalnom izdanju, a da li će izdržati sve izazove koje joj je Ognjen pripremio i kako se nosi sa strahom, saznaćete ekskluzivno u emisiji “Ami G Show”.
Da emisija ne bude samo zabavna, već i vesela, pobrinuće se Slađa Vujičić.
Ne propustite još jedno izdanje emisije “Ami G Show”, u utorak, 31. oktobra, od 22:30h, samo na TV Pink.

Svetpromo
Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.