Veliki broj Nišlija na protestu zbog saobraćajne nesreće na Bulevaru Medijana

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jan.2021, 20:16

Veliki broj Nišlija na protestu zbog saobraćajne nesreće na Bulevaru Medijana

Veliki broj građana se okupio danas u 15 sati na mestu gde su pre pet dana stradali 12-godišnjak i 48-godišnji muškarac, a okupljeni su blokirali saobraćaj na Bulevaru Medijana u obe trake, nakon čega su krenuli u mirnu protestnu šetnju do Uprave saobraćane policije. Okupljenima se obratio i načelnik Policijske uprave u Nišu Slaviša Virijević, a naredni protest građani su zakazali za sledeću subotu od 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlije protestovale na mestu gde su nastradali dečak i muškarac

Izvor: JUGpress.com, 09.Jan.2021

NIŠ..Nišlije su i danas protestovale na mestu gde je bahati vozač audia usmrtio dvanaestogodišnjeg dečaka i muškarca starog 48 godina pre pet dana...Brojni gradjani okupili su se danas u 15 sati na mestu gde su pre pet dana stradali dečak i muškarac i blokirali saobraćaj na Bulevaru Medijana...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.