UKC: Devojka iz udesa kod Niša stabilno, lekari joj spasili bubreg

Izvor: JužneVesti.com, 10.Mar.2024, 14:29

UKC: Devojka iz udesa kod Niša stabilno, lekari joj spasili bubreg

24-godišnja devojka koja je teško povređena u udesu na putu Niš - Prosek, u kome su dve osobe stradale, sada je svesna, komunikativna i trenutno stabilna posle višečasovne operacije bubrega koji je sačuvan uprkos teškoj povredi, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Niš.

Posle udesa koji se dogodio 9. marta u blizini Konjičkog kluba u kome je četvoročlana porodica kolima sletela sa puta, stradale su majka i mlađa ćerka, otac koji je vozio "citroen" prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je bez težih povreda, a starija ćerka zadobila je teške povrede unutrašnjih organa.

Devojka iz udesa je imala jako tešku povredu i prošlo je manje od 24h od operacije. Trenutno je stabilna, svesna i komunikativna i nalazi se u jedinici intenzivne nege - kažu iz UKC Niš.

Podsetimo, nesreća se dogodila 9. marta oko 13:30 na putu Niš - Prosek.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nakon višečasovne operacije, devojka posle udesa kod Proseka stabilno

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Mar.2024

Nakon teškog udesa na putu Niš - Prosek, kada su dve osobe izgubile život, zdravstveno stanje 24-godišnje devojke koja je teško povređena je stabilno...Iz Univeritetskog kliničkog centra Niš stiže ohrabrujuća vest da je devojka sada stabilna, svesna i komunikativna nakon višečasovne operacije,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.