U kovid bolnicama na jugu 284 pacijenta, 16.403 građana novoobolela od kovida u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2022, 18:15

U kovid bolnicama na jugu 284 pacijenta, 16.403 građana novoobolela od kovida u Srbiji

Još 30 ljudi preminulo je od posledica kovida u Srbiji u poslednja 24 sata, a 2.729 hospitalizovanih u svim kovid bolnicama u Srbiji. Na lečenju u Nišu, Leskovcu, Vranju i Kruševcu nalaze se 284 pacijenta, a nadležni i dalje ne objavljuju podatke o broju preminulih u kruševačkoj kovid bolnici.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Povećava se broj pacijenata u Kovid bolnici, jedna osoba preminula

Izvor: JUGpress.com, 21.Jan.2022

LESKOVAC-VLASOTINCE..U kovid bolnici u Leskovcu zabeležen je jedan smrtni ishod, preminula je nevakcinisana osoba rođena 1927. godine iz Vlasotinca...Zabeleženo je i pet prijema i jedan otpust...Broj hospitalizovanih je 30 (Leskovac 24, Vlasotince i Lebane po 2, te Bojnik i Medveđa po 1). Jedna osoba...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.