U Nišu sutra počinje Državno prvenstvo u plivanju

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Jul.2021, 16:48

U Nišu sutra počinje Državno prvenstvo u plivanju

Od četvrtka 29. jula, u Nišu u organizaciji Plivačkog saveza Srbije, se održava Državno prvenstvo u plivanju. Takmičenje traje do nedelje 1. avgusta.

"Nakon dužeg vremena, ne samo zbog aktuelnih "uslova", takmičenje kao "kruna sezone" odražava se kod nas. Učestvovaće 43 klubova, sa oko 516 takmičara i 2.655 startova. Satnica je prilagođena "kovid" usovima,. Naporno, kao i uvek, 40 trka, po deset dnevno, ali to sport podrazumeva. U prepodnevnim terminu su >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << trke, a krajem dana kvalifikacije.

Nadam, se da će ovo takmičenje, našim niškim klubovima biti motivacija, kako bi "uhvatili" start za neka naredna takmičenja", izjavio je prof. plivanja i vvaterpola, dr Tomislav Okičić sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu.

Svi kovid uslovi su obezbeđeni..

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.