Tuča prodavaca ogrevnog drveta na niškom Kvantašu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Okt.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča prodavaca ogrevnog drveta na niškom Kvantašu

Na Kvantaškoj pijaci u Nišu juče su se sporečkala dvojica muškaraca, a nakon svađe “prešli” su na pesnice. Kako kažu u policiji, protiv obojice su podnete prekršajne prijave.

U niškoj policiji navode da im je juče u 11:30 prijavljena tuča, odnosno da je došlo do narušavanja javnog reda i mira između dve osobe. Prema nezvaničnim informacijama do sukoba je došlo između dva prodavca drva za ogrev, a u tuču su se potom uključili i ostali prodavci.

Prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je došlo do verbalne rasprave, a potom je jedan muškarac udario drugog pesnicom u teme glave. Policija je odmah izašla na lice mesta, obavešteno je tužilaštvo, podnete su prekšajne prijave protiv obojice - kažu u policiji.

Inače, policija je prijavila Šumskom gazdinstvu da su na pijaci zatečeni i kamioni sa ogrevnim drvetom koje je prodavano “na crno”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.