Bizarni slučaj u Nišu  tuča i drva na crno

Izvor: B92, 05.Okt.2018, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarni slučaj u Nišu " tuča i "drva na crno"

Posle tuče na Kvantaškoj pijaci u Nišu između dvojice prodavaca ogrevnog drveta, podnete su prekršajne prijave protiv njih obojice.

Takođe, policija je otkrila i 17 kamiona sa drvima koja su prodavana "na crno", rečeno je agenciji Beta u Policijskoj upravi u tom gradu.

Kako su naveli iz polcije, juče oko 11 časova prijavljeno je "remećeno javnog reda i mira" na Kvantaškoj pijaci, zbog čega je policija intervenisala i o tom događaju obavestila Osnovno javno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tužilaštvo.

"I.P. (61) je prijavio da ga je više osoba napalo i verbalo vređalo, a da ga je jedna osoba udarila pesnicom u glavu, nakon čega se branio. Bilo je obostranog vređanja i protiv obojice aktera podnete su prekršajne prijave", kazali su u policiji.

Intervencija policije pokazala je da dobar deo prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci nema dokumenta potrebna za prodaju, zbog čega je pozvana Šumska uprava u Nišu.

Prodavcima je naloženo da sav ogrev koji su prodavali "na crno" prevezu na stovarište Šumske uprave.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča na pijaci završila se oduzimanjem ogreva

Izvor: juGmedia, 05.Okt.2018

Svađa između dvojice prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci u Nišu prerasla je juče oko 11 časova u tuču, u kojoj je jedan od učesnika potegao nož, a drugi ga udario u glavu, saznaje Jugmedia od očevidaca tog događaja...„Čovek je sedeo u kamionu i čekao da proda drva, a ovaj drugi...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.