Tuča na pijaci završila se oduzimanjem ogreva

Foto: Arhiva juGmedie

Svađa između dvojice prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci u Nišu prerasla je juče oko 11 časova u tuču, u kojoj je jedan od učesnika potegao nož, a drugi ga udario u glavu, saznaje Jugmedia od očevidaca tog događaja. 

„Čovek je sedeo u kamionu i čekao da proda drva, a ovaj drugi je prišao i pitao zbog čega ga je juče psovao samo zato što je Rom. Posvađali su se,  i čovek je  izašao iz kamiona i potegao nož, ali ga je ovaj drugi sačekao spreman i udario u glavu. Prišli su tu i drugi prodavci, nastala je opšta svađa“, rekao je Nišlija koji se tu zatekao jer je želo da kupi ogrev. 

U Policijskoj upravi u Nišu kazali da im je prijavljeno „remećeno javnog reda i mira“ na Kvantaškoj pijaci, zbog čega je policija intervenisala i o tom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo.

„I.P.  (61) je prijavio da ga je više lica napalo i verbalno vređalo, a da ga je jedno od tih lica udarilo pesnicom u glavu, nakon čega se on branio. Bilo je obostranog vređanja i protiv obojice aktera podnete su prekršajne prijave“, kazali su u policiji.

Intervencija policije pokazala je da dobar deo prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci nema dokumenta potrebna za prodaju, zbog čega je pozvana Šumska uprava u Nišu. 

Prodavcima je naloženo da sav ogrev koji su prodavali „na crno“ u 17 kamiona prevezu na stovarište Šumske uprave.

 

 

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

2 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Silvana ines
05.10.2018. 17:39

Drvosece su pravi maco tipovi

Lepi Brka
05.10.2018. 20:31

Trebao je da uzme tu tepsiju sa burek pa da je razbije od glavu tom ludaku što je potegao nož.