Trojica radnika povređena u niškoj fabrici Nissal

Izvor: JužneVesti.com, 14.Okt.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica radnika povređena u niškoj fabrici "Nissal"

Dva radnika su teže povređena, ali ne i životno ugrožena, dok je jedan odmah pušten na kućno lečenje nakon što je tečni aluminijum u niškoj fabrici Nissal počeo da preliva. Policija utvrđuje odgovornost.

Dvojca radnika, 49-godišnjak i 46-godišnjak zadržani su na odeljenju Klinike za plastičnu hirurgiju.

Nisu životno ugroženi, zadobili su opekotine drugog stepena, sa prednje strane trupa grudni koš, stomak i podlaktice. Ostaće na lečenju do >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << daljeg - kažu u Kliničkom centru.

Sinoć oko 5 sati se dogodila nezgoda, kažu u niškoj policiji, uviđaj je izvršen i obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo.

Prilikom rada došlo je do prelivanja tečnog aluminijuma, došlo je do prskanja i radnici su na taj način povređeni. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, izvršen je uviđaj i utvrđuje se odgovornost

Inače, brojni mediji su preneli da je bilo eksplozije i požara u niškoj fabrici, ali u policiji naglašavaju da se ništa tako nije dogodilo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.