Eksplozija u niškoj fabrici aluminijuma, dva radnika teško povređena

Izvor: Radio 021, 14.Okt.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u niškoj fabrici aluminijuma, dva radnika teško povređena

U eksploziji koja se jutros oko pet časova dogodila u niškoj fabrici aluminijuma "Nisal", dva radnika su teško povređena, a jedan lakše, potvrđeno je u Kliničkom centru Niš.

Povrede opasne po život zadobili su radnici stari 46 i 49 godina koji imaju opekotine drugog stepena po grudnom košu i stomaku, rečeno je agenciji Beta.

Oni se zbrinuti na Klinici za plastičnu hirurgiju KC Niš dok je lakše povređeni radnik pušten na kućno lečenje.

Za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se ne zna uzrok eksplozije u fabrici "Nisal", a istraga je u toku.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Povređeni radnici u Nišu van životne opasnosti

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2018

U nesreći koja se jutros oko pet časova dogodila u niškoj fabrici aluminijuma "Nissal", dva radnika su teško povređena, a jedan lakše, potvrđeno je u Kliničkom centru Niš...Izvor: N1..Povrede su zadobili radnici stari 46 i 49 godina koji imaju opekotine drugog stepena po grudnom košu i stomaku,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.